Ik heb Klusgeschikt ingeschakeld voor het timmerwerk van een houten bakgoot aan de achterzijde van mijn huis. Geen grote klus, maar ondanks dat wordt dat toch heel serieus aangepakt. Vooraf komt men het werk opnemen, overlegd men de werkwijze, geeft men een open en eerlijk advies en wordt er in overleg besloten wat er wordt gedaan. Er wordt vervolgens een planning afgegeven voor de uitvoering en een raming van de kosten of tijd.

Enkele dagen vooraf wordt nog even contact opgenomen om nog alles door te nemen en wordt bevestigd wanneer men komt. Ook wordt netjes vooraf gebeld als ze bv iets komen afgeven of klaarzetten. De uitvoering is ook naar tevredenheid gedaan, beleefd en netjes. Gedurende het werk wordt de uitvoering nog enkele malen besproken, zodat je weet waar je aan toe bent.
Ook schakelen ze eventueel een betrouwbare onderaannemer in voor zaken die ze zelf niet beheersen, in mijn geval een loodgieter voor de zinken goot.

Het werk is prima opgeleverd, binnen afgesproken tijd en budget. Kortom deskundige uitvoering met verstand van zaken en men komt de afspraken na! Zeker aan te bevelen.

Groet, Mari van Wanroij,  mei 2012, Aalsburg