Wij hebben in september 2012 twee dakkappellen op zolder laten plaatsen en zochten vervolgens een bedrijf voor de aftimmering van de beide dakkappellen en het realiseren van een extra slaapkamer op deze zolder. Al vanaf het moment van de offerte hadden wij een goed gevoel bij Rob en Sal van Klusgeschikt. Ze kwamen betrouwbaar, vakkundig en netjes over. Ook was de offerte redelijk scherp geprijsd ten opzichte van andere offertes. Voordat Rob en Sal met de klus begonnen en tijdens de klus, hebben we nog enige zaken gewijzigd. Dit verliep soepel en goed.

Tijdens de klus werd er netjes gewerkt en werden afspraken nagekomen. Avonden terugkomen en een zaterdag doorwerken om de beloofde termijn na te komen, was geen probleem. Naast de al genoemde betrouwbaarheid, vakkundigheid en netheid bleken beiden ook over humor te beschikken. Altijd fijn tijdens een stressvolle verbouwing 🙂

Al met al zijn wij heel tevreden met het resultaat en hebben we zelfs leuke weken gehad! Bij een volgende klus benaderen we Rob en Sal zeker weer.

Guido en Simone, september 2012, Wijchen