Over Klus Geschikt


Klus Geschikt is gecentreerd rond Sal Duran & Rob van der Schot, een duo dat dezelfde bezieling deelt voor kwaliteit, stiptheid en netheid. Door Sal & Rob’s lange ervaring met klussen in de ruimste zin van het woord en de partners die hen terzijde staan, is er vrijwel geen Klus die niet Geschikt is…

Klussen zit zowel Sal als Rob in het bloed en zij hebben dan ook een schat aan ervaring opgebouwd bij het uitvoeren van allerhande kleine en grote klussen, steeds opnieuw binnen budget, op tijd en volgens de beste inzichten. Daarbij wordt nooit half werk geleverd of iets afgeraffeld, want een klus wordt pas opgeleverd als deze ook echt af is!

Sal is in het ondernemerschap gestapt omdat hij zag dat er bij veel klussen niet het maximale uit materiaal en uitvoering gehaald werd, en hij hier graag iets aan wilde veranderen. Met Klus Geschikt laat hij zien dat elke klus hoogwaardig uitgevoerd kan worden.
Ook Rob is bepaald geen nieuwkomer op klusgebied. De stap was al snel gezet toen Sal op zoek was naar een zakenpartner en Rob dezelfde passie bleek te delen voor vakmanschap en kwaliteit. Tezamen vertegenwoordigen zij een schat aan praktische kluskennis, die met plezier ingezet wordt voor De Klant.

Beiden halen veel voldoening uit het neerzetten van een mooi project en om iets op te bouwen. Iedere opgeleverde klus is zo iets om trots op te zijn, en de tevredenheid van de klant is een extra impuls om de ingeslagen weg te vervolgen. Klus Geschikt volgt de eigen regels en regel nummer één is: Kwaliteit!