Rob en Sal van Klusgeschikt hebben vorige maand mijn badkamer verbouwd en dat is me zo goed bevallen dat ik het jammer vind dat ik maar één badkamer heb. Niet alleen waren ze eerder klaar dan aangegeven, iedere avond was alles aan de kant en opgeruimd. Toen de badkamer helemaal klaar was, was alles zo netjes dat het net leek of ze niet geweest waren en zelfs de koffiekoppen stonden afgewassen op het aanrecht. Ze waren zonder meer bereid om nog een paar extra dingetjes mee te pakken, advies te geven en mee te denken en ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik een heel redelijke en vooral heel eerlijke prijs heb betaald.

Rob en Sal zijn modern en ouderwets grondig tegelijk: ze houden je op de hoogte van hoe het gaat en sturen je eind van de dag een sms’je om bijvoorbeeld aan te geven dat je een deur open moet laten of nog niet op een vloer mag lopen, enzovoorts. Verder zijn het ook nog eens vrolijke en vriendelijke lui waarmee je kunt lachen! Kort samengevat: ik ben erg blij met mijn nieuwe badkamer en erg blij met Klusgeschikt. Bedankt!

Xander, Arnhem, februari 2016